Ratsastusseura Skara ry:n hallitus vuonna 2021

Hallituksen jäseniin voit ottaa yhteyttä seuran sähköpostin kautta: ratsastus.skara(a)gmail.com 

 

Puheenjohtaja

Heidi Tunkelo

Olen Heidi Tunkelo ja olen Skaran puheenjohtaja. Puheenjohtajan tehtäviä on muun muassa järjestää seuran hallituksen kokouksia ja muutenkin osallistua seuran toimintaan tiiviisti. 

Olen töissä ratsastuksenopettajana Ratsastuskeskus Viikissä, josta varmaan monet minut tuntevatkin. 

Minulla on oma hevonen Armani T tutummin "Manu", jonka kanssa treenaan aktiivisesti ja toisinaan kilpailenkin. Olemme kilpailleet koulua, esteitä sekä kenttää yhteisen matkamme aikana. 

Heidi ja Manu (c) Aleksi Laaksonen

Varapuheenjohtaja

Lyydia Heikkinen

Olen Lyydia Heikkinen ja Skaran varapuheenjohtaja. Varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu puheenjohtajan avustaminen, seuran kehittäminen ja hankkeiden suunnittelu ja järjestäminen.

Olen ollut hallituksessa mukana vuodesta 2015 alkaen ensin nuorisojäsenenä, sitten varajäsenenä ja nykyään varsinaisena jäsenenä. Hallituksessa olen aikaisemmin hoitanut viestintää, sihteerin tehtäviä ja osallistunut tapahtumien järjestämiseen.

Lyydia ja Teddy (c) Natalie Keltto

Jäsensihteeri

Anna Harmonen

ratsastus.skara@gmail.com

Olen Anna Harmonen ja toimin seurassa jäsensihteerinä, eli hoidan kaikki jäsenasioihin liittyvät asiat ja toimin seuran yhteyshenkilönä Suomen Ratsastajainliiton suuntaan. 
Seuran sähköpostit tulevat minulle ja pyrin vastaamaan jäsenien yhteydenottoihin muutamien päivien kuluessa. 

Minulla on vuokrahevonen, jonka kanssa valmentaudun säännöllisesti. 

Anna ja Hertta (c) Suvi Lapinvuo

Nuorisovastaava

Hanna "Hiippi" Seiro

Hanna.seiro@gmail.com

Olen Hanna Seiro, tallilla tunnettu Hiippinä. Toimin Skaran nuorisovastaavana ja hoidan pääasiassa ponikerhoasioita. Toki olen mukana kaikenlaisessa seuran toiminnassa.   Tallilla ponien kanssa on hauskaa puuhailla, ne ovat yleensä aina iloisia ja jokainen ihan omanlaisiaan. Tallilla parasta on kiva ilmapiiri, jossa kaikkia moikataan ja autetaan. 

 

 

Hanna (c) Hellevi Härkönen

Viestintävastaava

Anni Strengell

Olen Anni Strengell ja ylläpidän seuran somekanavia. Vedän myös hevostaitokerhoja ja osallistun muuhun seuratoimintaan.

Minulla on oma hevonen Jasso, joka asuu Ratsastuskeskus Viikissä. 

 

 

Anni ja Jasso (c) Ida Kuivasniemi

Varuste-, palkinto- ja merkkivastaava

Pinja Hjerpe

pinjahjerpe1@gmail.com

Olen Pinja Hjerpe ja toimin seuran varuste-, palkinto- ja merkkivastaavana yhdessä Selinan kanssa. Vastuualueeseeni kuuluu siis merkkien tilaaminen ja jakaminen sekä seuravaatteiden ja palkintojen hankkiminen.

Minulla on oma hevonen "Pulu", joka siirtyi omistukseeni kesällä 2019. Pulun kanssa treenaan aktiivisesti kohti kesän 2021 kenttäkisoja, jolloin tarkoituksena on kilpailla 90cm tasolla.

Pinja ja Pulu (c) Ida Kuivasniemi

Ratsastuskoulun edustaja ja valmennusvastaava

Varajäsen

Kristiina "Pisku" Hurmerinta
 

Pisku edustaa Ratsastuskeskus Viikkiä ja vastaa hallituksessa kaikista ratsastuskouluun liittyvistä asioista. Pisku vastaa valmennusten ja luentojen järjestämisestä. 

Kristiina Hurmerinta ja Givors

Varuste-, palkinto- ja merkkivastaava

Varajäsen

Selina Neste

Olen Selina Neste ja toimin hallituksessa palkinto-,varuste- ja merkkivastaavana yhdessä Pinjan kanssa. Vuosi 2021 on toinen vuoteni mukana hallituksessa. 

Olen toiminut usean vuoden tutorina Ratsastuskeskus Viikissä ja nyt opiskelen siellä koulutusopimuksella hevostenhoitajaksi. Tällä hetkella treenaan vuokrahevoseni Timin kanssa, sekä keskiviikon estevalmennuksessa Fialla.

Selina ja Minni

Tapahtumavastaava

Anni Salin

Olen Anni Salin ja uusi jäsen hallituksessa vuodesta 2021. Ratsastuksen aloitin n. 9-vuotiaana Poni-Haassa ja harrastuksen parissa vierähti kymmenisen vuotta. Viikin ponikoulu tuli tutuksi vuonna 2015 kun
tyttäreni aloitti alkeiskurssilla. Huhtikuussa 2020 hankimme oman King ponin, lempinimeltään ”Kinkku”, joka asustelee Viikissä ja jolla tytär treenaa ja kilpailee. Osallistun monipuolisesti seuran toimintaan ja tapahtumien järjestämiseen. Hoidan myös seuran kilpailuiden buffajärjestelyt. Minua voi tulla nykäisemään hihasta jos on intoa osallistua seuran tapahtumiin. 

 

Kilpailuvastaava ja rahastonhoitaja

Carola "Peepi" Lund

Olen Carola "Peepi" Lund ja olen uusi jäsen hallituksessa. Vastaan seuran kilpailutoiminnasta ja rahaliikenteestä.  
 

Sihteeri

Laura Hassi

Laura toimii sihteerinä ja osallistuu monipuolisesti muuhun seuran toimintaan. Laura toimii myös yhteyshenkilönä Helsingin kaupunkiin. 

 

Laura ja Teddy (c) Heidi Tunkelo