Keppihevoset

Kevään kepparikisan osallistujat palkintojenjaossa. Kiitos kilpailijoille

Keppihevoskerhossa ei hoideta eläviä poneja, eikä oleskella tallissa. Kerholaiset eivät tarvitse ratsastustaitoa tai aiempaa tietoa poneista. Kerho sopii kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Kerholaiset ovat aiemmin olleet 5-14 -vuotiaita. Kerhoa vetävät koulutetut kepparikoutsit. Kaikkien kerholaisten tulee kooulua johonkin ratsastusseuraan. Seuran jäsenyys varmistaa vakuutusturvan. Ratsastusseura Skaran jäseneksi voit liittyä täällä.

Kepparikerhossa harjoitellaan keppihevosilla monipuolisesti kaikkia ratsastuksen lajeja: kouluratsastusta, esteratsastusta ja hypätäänpä maastoesteitäkin. Joskus kepparikerhossa voidaan myös askarrella keppareille varusteita.  Kerhossa ulkoillaan säällä kun säällä, joten varusteet sen mukaan.

Keppihevoskerho kestää 10 kertaa ja maksaa 40e.

KEPPARIKERHO ON LAUANTAISIN KLO 15-16
"ISOT KEPPARIT"- KERHO ON TÄYNNÄ

UUSI RYHMÄ "MINIKEPPARIT" ALKAA 2.10

TERVETULOA VIIKKIIN   KEPPARIKERHOON!

Skara järjestää hauskan keppihevoskerhon 7-11 vuotiaille vasta aloittaneille harrastajille.
Kerho on lauantaisin klo 15-16, se sisältää viisi kertaa.
Askartelu, esteiden hyppääminen, leikkiminen, sekä hauskan pito yhdessä kuuluu kerhon ohjelmaan!
Otathan oman kepparin mukaan, mutta jos sinulla ei sellaista löydy niin tallilla on muutamia lainakeppareita.

Kokonaisuudessaan kerho maksaa 20€

Ilmoittautumiset hanna.seiro@gmail.com

Ilmoittautuessa kerro seuraavat tiedot:

1. kerholaisen nimi ja ikä ja että ilmoittaudutte kepparikerhoon.
2. huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
3. mihin ratsastusseuraan kerholainen kuuluu v. 2021
4. tieto, että hyväksytte kerholaisten nimen ja huoltajan yhteystietojen arkistoinnin Skaran kerhoarkistoon.

Kepparikerholaisia pikkujoulussa, kuva: Liisi Myllykangas