Keppihevoset

Kevään kepparikisan osallistujat palkintojenjaossa. Kiitos kilpailijoille

Keppihevoskerhossa ei hoideta eläviä poneja, eikä oleskella tallissa. Kerholaiset eivät tarvitse ratsastustaitoa tai aiempaa tietoa poneista. Kerho sopii kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Kerholaiset ovat aiemmin olleet 5-14 -vuotiaita. Kerhoa vetävät koulutetut kepparikoutsit. Kaikkien kerholaisten tulee kooulua johonkin ratsastusseuraan. Seuran jäsenyys varmistaa vakuutusturvan. Ratsastusseura Skaran jäseneksi voit liittyä täällä.

Kepparikerhossa harjoitellaan keppihevosilla monipuolisesti kaikkia ratsastuksen lajeja: kouluratsastusta, esteratsastusta ja hypätäänpä maastoesteitäkin. Joskus kepparikerhossa voidaan myös askarrella keppareille varusteita.  Kerhossa ulkoillaan säällä kun säällä, joten varusteet sen mukaan.

Vuonna 2021 Skarassa järjestettiin keppareiden kenttäkilpailut ja kahdet estekisat, kaksi kepparikerhoa ja pikkujouluissa esiintyy keppareiden katrilli. Skaran edustajat ovat pärjänneet hienosti keppareiden aluemestaruuksissa.

Kevätkauden 2022 kepparikuviot ovat vielä hiukan auki- kenttäkisat, kenties? Seuraathan tätä sivua!

Kepparikerholaisia pikkujoulussa, kuva: Liisi Myllykangas