Keppihevoset

Kevään kepparikisan osallistujat palkintojenjaossa. Kiitos kilpailijoille

Keppihevoskerhossa ei hoideta eläviä poneja, eikä oleskella tallissa. Kerholaiset eivät tarvitse ratsastustaitoa tai aiempaa tietoa poneista. Kerho sopii kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Kerholaiset ovat aiemmin olleet 5-14 -vuotiaita. Kerhoa vetävät koulutetut kepparikoutsit. Kerholaisia ei ole vakuutettu. Kuulumalla ratsastusseuraan saat myös vakuutuksen. Seuran jäseneksi voit liittyä täällä.

Kepparikerhossa harjoitellaan keppihevosilla monipuolisesti kaikkia ratsastuksen lajeja: kouluratsastusta, esteratsastusta ja hypätäänpä maastoesteitäkin.  Kerhossa ulkoillaan säällä kun säällä, joten varusteet sen mukaan.

Vuonna 2019 keppareilla oli kevätkaudella valmennuskurssi sekä kenttäkilpailut.
Keppihevoskisojen tulokset löytyvät täältä.
Syyskaudella keppihevosväki treenasi ja esitti hienon katrillin sekä seuran että tallin joulujuhlissa.

Vuonna 2020 korona sotki keppareiden kisa- ja treenikuviot.
Toivottavasti saamme vuonna 2021 jälleen keppareille kerho- ja kilpailutoimintaa.

Kepparikerholaisia pikkujoulussa, kuva: Liisi Myllykangas