Ajankohtaista

Kepparikerhossa ommellaan yhdessä omat, yksilölliset kepparit ohjaajien avustuksella kolmena lauantaina. Kepparien ratsastustunneilla opitaan koulu- ja esteratsastusta ja hevostaitoja.
Viikin ponikoululla järjestettyyn kisaan osallistui 25 junioriratsastajaa ponikoulun hevosilla ja poneilla. Kilpailu ratsastettiin kahdella eri estekorkeudella 30 cm ja 50 cm ratsastajan taitotason mukaisesti, mutta kaikki kisasivat samassa luokassa. Perusradan virheittä suorittaneet ratsastivat uusinnassa Hevoshullu-taitoradan, jossa arvosteltiin esteratsastusradalla tarvittavia taitoja, kuten myötälaukat, kääntäminen, kuuliaisuus pidätteille ja ravi- ja laukkalähestyminen esteelle.
Kisat käytiin aurinkoisessa Viikissä. Ratsastajat keskittyivät tarkasti omiin suorituksiinsa ja ponit olivat oikein hienoja. Vain Allua vähän jännitti yleisön aplodit. Kisan voitti tarkalla ratsastuksella Ina Tuomela ratsullaan Hermik eli Hemuli.
Skaran järjesti Viikin ponitallilla kevätkaudella neljä ponikerhoa, joita ohjasivat Nuori Suomi -koulutetut, kokeneet poninhoitajat. Iso-Nappis- ja Junnis-kerhoissa suoritettiin Suomen Ratsastajainliiton hevostaitomerkkejä.
Keppariratsukot kisasivat aurinkoisessa Viikissä helatorstaina 9.5.
RSS ATOM