Kilpailuluvat

Seuran hallitus on vahvistanut kilpailulupien myöntämisen periaatteet, jotka noudattavat SRL:n suositusta.

Ratsastusseura Skara ry

Kilpailulupien myöntäminen ratsastajille

Ratsastaja ostaa tarvitsemansa luvan Suomen Ratsastajainliiton verkkokaupasta osoitteesta: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi

Huomioithan, että jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen luvan ostamista.

MIkäli sinulla on ongelmia luvan ostamisen kanssa, olethan yhteydessä jäsensihteeriin sähköpostitse osoitteeseen ratsastus.skara@gmail.com

Kilpailulupien esittelyn löydät SRL:n sivuilta https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Ratsastajat edustavat kilpailupaikoilla itsensä ohella myös seuraa. Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla.

 

Skara tukee kilpailevia jäseniään kilpailulupamaksuissa vuonna 2022

Ratsastusseura Skaran hallitus on päättänyt, että vuonna 2022 seura maksaa kilpailulupamaksut takaisin kilpaileville jäsenilleen.

Kilpailija, toimi näin:

  • Hanki kilpailulupa tarvitsemallesi tasolle. Tässä vaiheessa maksat luvan itse.
  • Kun olet startannut vähintään kerran kilpailulupasi oikeuttamalla tasolla (esim. aluekilpailussa, jos sinulla on aluekilpailulupa), lähetä seuralle pyyntö kilpailulupasi takaisinmaksusta sähköpostitse osoitteeseen ratsastus.skara@gmail.com. Kerro viestissäsi, missä kilpailussa olet startannut (laji, päivämäärä, kisapaikka, luokka), ja muista myös ilmoittaa tilinumero, jonne haluat kilpailulupamaksun maksettavan.

 

Skaran kilpailulupien myöntämisen periaatteet
(SRL:n suositus seuroille kilpailulupien myöntämiseen ratsastajille)

Kilpailusäännöt löytyvät SRL:n materiaalisalkusta http://www.ratsastus.fi/kilpailusäännöt

  •  Kilpailukokemus / ratsastustaito

- Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla. Kilpailusäännöissä on määritelty nk. kvaalisäännöt, joiden mukaan kilpailijat etenevät tasolta toiselle. Mikäli kilpailijalta puuttuu vaadittu kvaali, ovat tulokset mitättömät.

- Tutustu oman lajin kvaalisääntöihin sääntöjen kohdassa "osallistumisoikeus".http://www.ratsastus.fi/kilpailusaannot

  • Kilpailuluvan myöntäminen

- Kilpailija on maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksunsa (perhe- tai täysjäsenyys riippuen kilpailuluvasta) ja hänellä on syntymäaika jäsenrekisterissä.
- Kilpailija täyttää SRL:n suosittelemat tai seuran omat kriteerit luvan myöntämiseen.
- Lupa voidaan myöntää, vaikka kilpailijalta puuttuisi vielä vaadittu kvaalitulos.

Skara Eventing Lempäälä
(c) Ida Kuivasniemi/Imageida