Skara-tuotteet

Skara myy seuran logolla varustettuja tarvikkeita niin hevosille kuin ratsastajille. Alla luetellut tuotteet ovat saatavissa tällä hetkellä. Teemme säännöllisesti yhteistilauksia tuotteista. Esimerkiksi keväällä 2021 tilataan Hööksiltä softshell-takkeja, fleecejä ja ratsastushousuja.

Hevoselle:

- Bucas Max -satulahuopa. Estehuovan väri tummansininen ja valkoinen. Kouluhuovan väri valkoinen. Koko Full. Hinta 40€ (ovh. 58€)

- Bucas Power Cooler -loimi. Väri tummansininen. Koot 135-165cm. Hinta 60€ (ovh. 95€)

Tarkemmat tilausohjeet: Klikkaa tästä

Ratsastajalle:

- Tummansiniset Skara-logolla varustetut t-paidat. Saatavilla puuvillainen ja tekninen paita. Saatavilla olevat koot päivitetään pian. T-paidan hinta 10e. Nouto + maksu Ratsastuskeskus Viikissä. Kysy lisää t-paidoista hallituksen jäseniltä.