Art & Wine-taideilta 18.11.

2.11.2023


HUOM! Tapahtuma siirtyy alkuvuoteen sairastapauksen vuoksi!
Lämpimästi tervetuloa mukaan Skaran sennujen omaan taideiltaan! Tule lauantaina 18.11. klo 18-20 mukaan rentoon Art & Wine -taideiltaan, jossa pääset hevostaiteilija Nina Tuovisen johdolla kokemaan hevosen piirtämistä. Opetus sopii hyvin myös aloittelijoille. Taidetta tehdään lyijy- / hiilikynillä ja Nina tuo tarvittavat tarvikkeet mukaan. Tapahtuma järjestetään Taidetila Sotkussa, Arabiassa (Intiankatu 1, 00560 Helsinki). Tapahtuma on avoinna Skaran sennujäsenille (K-18). HUOM! Mukaan pääsee myös muut kuin skaran jäsenet, osallistumismaksu on tällöin 30€.

 

Osallistuminen maksaa 20 € sisältäen opetuksen, taidetarvikkeiden lainan sekä pientä tapas-henkistä naposteltavaa ja juomaa. 

 

Voit ilmoittautua WA-viestillä tai tekstiviestillä Paulalle (+358 50 3050 957) ke 15.11.2023 mennessä.

Ilmoittautuessasi kerro: 1) nimesi 2) oletko yli 18-vuotias (kyllä/ei),  ja 3) saako sinut liittää tapahtuman omaan WA-ryhmään viestintää ja ohjeistusta varten (kyllä/ei). Saat paluuviestinä kuittauksen ilmoittautumisestasi sekä maksutiedot. Varmistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun. Varauduthan siis viimeistään ennen tapahtuman alkua esittämään kuitin suoritetusta maksusta. Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova.

 

Esittely taiteilijasta: Nina Tuovinen on hevostaiteeseen keskittynyt taiteilija. Hän maalaa öljyväreillä ja musteella hevosaiheisia tauluja. Häneltä tilataan paljon myös valokuvien pohjalta tehtyjä hiili- ja lyijykynäteoksia. Nina jakaa mielellään muillekin Pekka Halosen akatemiassa ja Hera Helsingissä saamiaan taideoppeja. Helsingin keskustassa sijaitsevan ateljeensa yhteydessä Nina pyörittää myös Pientä Hevospuotia, jossa on myynnissä hevosaiheisia lahjatavaroita ja kortteja myös muilta taiteilijoilta ja käsityöläisiltä.

 

Nina Tuovinen Art:

www.ninatuovinen.com

www.instagram.com/ninatuovinen

www.facebook.com/ninatuovinencom

Pieni Hevospuoti:

www.pienihevospuoti.fi

www.instagram.com/pieni_hevospuoti/

www.facebook.com/pienihevospuoti/