Seuratakkeja tilattavissa

16.11.2021

Skaran seuratakkeja myynnissä. Alla olevassa liitteessä lisätietoja. Huomioithan viimeisen tilaus- ja maksupäivän.

Liite:

takki_mainos

 

SKARAN SEURATAKKI TILATTAVISSA!

 

CRW Carmen -takki:

 

Kevyt takki, edessä kaksi vetoketjullista taskua. Helmassa ja hihansuissa joustavat reunusnauhat. Takki on käsitelty ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, jonka ansiosta se hylkii likaa ja vettä, mutta ei sisällä perfluorattuja aineita. 

 

Takin väri on tummansininen ja selän yläosaan brodeerataan valkoisella Skaran logo. Logon lisäksi on mahdollista brodeerata oma nimi takin vasempaan rintaan (ilmoitettuun hintaan lisätään 6,32e)

 

Koot: XS, S, M, L, XL sekä lasten senttikoot 122/128cm, 134/140cm, 146/152cm, 158/164cm

 

Hinnat: aikuisten koot 58e (sis. Skara -logon brodeeraus), lasten koot 54e (sis. Skara -logon brodeeraus)

 

Tilausohjeet: Takit tilataan linkin kautta: https://forms.gle/msyEA25gkZ4sYnzMA

Viimeinen tilauspäivä on 1.12.

 

Tilauksesi jälkeen saat maksuohjeet ilmoitettuun sähköpostiin muutaman päivän kuluessa. Maksuohjeet saatuasi, maksa tilatut tuotteet mahdollisimman pian. Viimeinen maksupäivä on 3.12. Maksettuasi tilauksesi lähetä tosite maksusta whatsapilla 0442133208 (Anni) tai sähköpostilla strengell.anni@gmail.com 3.12. Mennessä. Tositteessa tulee näkyä maksun arkistointitunnus. HUOM! Vain ajoissa maksetut tuotteet tilataan. Maksamattomat tilaukset perutaan automaattisesti. 


 

KOKEILUMAHDOLLISUUS!

Takkia on mahdollista sovittaa Skaran pikkujoulujen yhteydessä 27.11. Saamme Hööksiltä takin useassa eri koossa sovitettavaksi.