Lahjoituksilla laukkaamaan!

4.9.2020


Lähtisikö sinunkin seurasi tai yrityksesi Ratsastusseura Skaran ja Ratsastuskeskus Viikin kanssa mahdollistamaan ihania ratsastushetkiä vähävaraisille?

Ratsastusseura Skara ry ja Ratsastuskeskus Viikki Oy ovat päättäneet kumpikin lahjoittaa yhden kausikortin ratsastuskouluun ja lisäksi Skaran jäsenyyden vuodelle 2021. Lahjoitus tehdään Hope ry:n valitsemalle henkilölle. Seurasi tai yrityksesi voi lahjoittaa esimerkiksi yhden irtotunnin ratsastuskoulussa, 10 kerran kortin tai sitten Skaran ja Ratsastuskeskus Viikin tapaan kokonaisen kausikortin!

Lahjoittajaksi voit ryhtyä näin:

1.       Ota yhteys alueesi Hope ry:hyn (https://hopeyhdistys.fi/yhteystiedot/), joka valitsee lahjoituksellesi kohteeksi ratsastuksesta kiinnostuneen henkilön.
2.       Valitse talli, jonka kautta haluat lahjoituksen tehdä. Jos on kyse yrityksesi tai seurasi omasta tallista, varaa Hopen valitsemalle henkilölle paikka ratsastamaan. Jos haluat yksityishenkilönä lahjoittaa, osta valitsemaltasi tallilta ratsastusta Hopen valitsemalle henkilölle.
3.       Haasta muutkin mukaan jakamalla tätä mainosta ja tagaamalla muita hevosalan seuroja ja yrityksiä mukaan! Käytä hashtagia #lahjoituksillalaukkaamaan

Skara jakaa omissa storyissan ne storyt, joissa mainosta levitetään ja joihin on merkitty @ratsastusseura_skara. Lähde siis kanssamme lahjoituksilla laukkaamaan!